In Company Stresspreventie  

Gezonde en vitale werknemers die met plezier en inspiratie naar hun werk komen, dat wil iedereen.

Teamvoorlichting of lunchsessie?

In een uur wat aandachtspunten wb gezond-kantoorwerken doornemen.
Gouden tips geven en vooral vertellen wat de stress-signalen zijn.
Een team dat stresssignalen herkent en dus weet hoe het gezond moet blijven is goud waard voor de organisatie. En dat bereik je door iedereen dezelfde info te geven en uit te nodigen elkaar te coachen, helpen herinneren. Meer?

Egoistisch koffie halen? DOEN!

En heel praktisch kan het het zoiets zijn als… alleen koffie halen voor jezelf,  je gunt je collega immers ook zijn loopje? (lees; beweging, bloeddoorstroming, helder hoofd).
Iedereen een fles water op het buro (uitdroging is concentratie-lek nummer 1)
Kortom, teamvoorlichting over gezond werken op kantoor (tips&tricks en onderlinge ondersteuning)

Individuele ‘diepere’ coaching

Naast stressconsultant ben ik ook traumatherapeut en coach. Regelmatig coach ik mensen met diepere problemen terug naar hun werk, of soms, naar ander werk of een andere werkgever.  Vooral trauma (wel of niet werkgerelateerd) kost ontzettend veel energie, concentratie en collegialiteit…dus geld.
Bij deze trajecten vinden de consulten meestal via Zoom plaats

Ik heb mij gespecialiseerd in snelle, echt effectieve methoden om trauma en hardnekkige problemen op te lossen.

Speciale snelle techniek als basis…

Doordat ik tevens aurareader ben ‘zie’ ik meteen wat de echte oorzaak is van een probleem en kunnen we de fase van analyseren overslaan. 1-4 sessies zijn veelal voldoende om weer  te kunnen functioneren, afhankelijk van de problematiek. Persoonlijk traject?

Burn-Out?

Herstel van Burn-Out heeft wat langer nodig omdat het lichaam op hormoonniveau (o.a.) uitgeput is geraakt en hersteltijd nodig heeft. Maar doordat de kern, de diepere oorzaak van de burnout eruit gehaald wordt is desondanks het herstel toch sneller dan met pillen of langdurig ziekzijn of rust. Herstel van een flinke burnout kost al gauw 3-6 maanden

Burn-out preventie is een goede investering

Zowel bij persoonlijke problemen als werkgerelateerde stress is goede coaching een investering die zichzelf snel terug verdient. Mijn expertise en kracht zijn gericht op preventief, snel, effectief en vooral blijvend. Met 30+ jaar ervaring, bij mij geen trajecten van 10-20 keer. 1-4 x is regel.

Meer informatie?

Alle mogelijkheden ?

Hier  vindt u alle mogelijkheden en methodieken op een rij

Verder contact?

Voor samenstellen van een pakket-op-maat maak ik graag een afspraak.
Karo van der Burgt   0627 004833

Ervaringen van anderen lezen?

Een greep uit de organisaties die u voorgingen

Over Karo
van der Burgt

Karo van der Burgt is als stressconsultant en stoelmasseur inzetbaar voor spreekuren ter voorkoming van uitval. Hier hoort ook RSI-preventie bij. Begeleiding voor werknemers die langdurig zijn uitgevallen (burn-out) of dreigen uit te vallen is eveneens mogelijk. Mocht er daartoe aanleiding zijn, dan kan zij ook worden in gezet voor traumatherapie of coaching.
Contact opnemen met Karo?
Meteen bellen?  0627 004833