Coaching is een containerbegrip.

Ik zet alles in dat bij kan dragen aan je inzichten, beslissingen die je moet nemen, ‘uit de knoop komen’ of vaardigheden die je wilt oefenen. Mijn werk is coachen, ik zie dat heel breed en hanteer soms ongebruikelijke methoden…als ze maar werken voor JOU!

Heb jij een ‘coachings’-voorkeur?

Coaching op afstand  

Als het voor jou beter werkt om rustig kunnen schrijven of te bellen in plaats van een live consult te doen. We kunnen de mail, skype, whatsapp of gewoon de telefoon inzetten. Omdat je in het buitenland, of ver weg woont. Of een Burn-Out hebt en je ene voet niet voor de andere kan zetten.

 

Wandelcoaching 

Wandelen vergemakkelijkt het praten. Je loopt -letterlijk- de vastzittende situatie uit of geeft juist richting. Je bènt al in beweging. Effectief en opluchtend wordt dit vaak ervaren.
Lopen langs de zee, door het bos of door de stad het kan allemaal.

 

‘Real-life’ coaching  

Relatiegesprekken, presentaties, een spannend gesprek met je baas of bijvoorbeeld een lastige boodschap aan het personeel.
Als speldocent heb ik de ervaring om via deze technieken te coachen. Het is een snelle manier om de zwakke plekken van een tekst of gesprek boven tafel te krijgen. Ook spannende gebeurtenissen worden bekend terrein als je het een paar maal hebt doorlopen.

 

Energie-coaching  

Balans tussen werk en privé, je sociale activiteiten, je  conditie, je thuisfront en hobbies… En er zit maar 24 uur in een dag! Ongemerkt kan je ‘energie-huishouding’ uit de hand lopen.
En dan óók  nog iets onverwachts als ontslag, een overlijden, scheiding, ziekte of vriendschapsbreuk erbij?  Al die bordjes zijn dan niet meer tegelijk in de lucht te houden.

Energie-coaching helpt je om helder te krijgen hoe je je energie gebruikt. Heb je bijvoorbeeld genoeg ‘lummel’momenten en herstelmomenten ingebouwd? We onderzoeken hoe jij je energiehuishouding gezond kunt krijgen en houden. Dan is er immers voldoende veerkracht om spanningen op te vangen.