Omnium Universe

Ik werk o.a. vanuit inzichten van Caroline Cory; Omnium Universe. Zij heeft een aantal films gemaakt over onze plek in het grote geheel. En dan heb ik het over de rol van deze planeet Aarde en iedereen die daar momenteel deel van uit maakt.

Die informatie geeft een helder perspectief over een ontwikkeling die -buiten onze perceptie lag (niet meer)- van deze planeet. En wat zo bijzonder is aan deze tijd NU, juist nu.

Heling en Omnium

Kijkend vanuit het Omnium-perspectief is in principe alles te helen. Dat heeft te maken met trilling. Hoe hoger de trilling van iets of iemand, hoe minder kans op misaligned informatie.
Ik ben er persoonlijk van overtuigd dat mijn Omnium meditaties plus juiste voeding en het opruimen van mijn ‘ondermijnende’ gedachtenpatronen en een grote dosis eigenwijzigheid hebben gezorgd voor mijn -volgens-de-artsen- ‘wonderbaarlijke genezing’ van kanker.

Caroline Cory

Caroline Cory onderwijst ons op een unieke wijze, hoe we onze volledige brein,
de volle 100 % eindelijk kunnen gebruiken. En legt uit waarom wij , heel raar eigenlijk, maar  plm. 10% van ons brein inzetten. Wat gebeurt er met die andere 90 %??
En dat is fascinerend, leuk, openbarend, totaal nieuw, verrassend (onge)makkelijk, mindblowing  en onvoorstelbaar gaaf.

Vanuit dit perspectief werk ik.
Niet altijd met mijn volle brein, dat is werk in uitvoering en een geweldige reis 🙂 Maar wel steeds meer.

Meer weten?

In Nederland geeft Hyacintha Kraidy prachtige cursussen gebaseerd op de inzichten van Caroline Cory.  De Remember zijn driedaagse trainingen met veel ervaren, ‘reizen’ naar plekken die resoneren met jou en waar je misschien het bestaan niet van wist. Heerlijke dagen. Ik heb al minstens 8x meegedaan en het is elke keer weer fantastisch om met elkaar af te stemmen, de film van Caroline Cory te zien en veel meer Claritas Essentiae is de plek waar je alle info vind.

En Kayiann Isa geeft workshops ‘Light Language‘  waarin je leert bewuste communicatie te onderhouden met je eigen Multi Dimensionele aspecten. Klinkt ingewikkeld misschien. Maar een dag met Kaiyann, geeft je -zeker weten- een unieke ervaring met het grotere geheel van jouw eigen persoontje. Kijk op haar site voor meer uitleg, meditaties enz.  Aanrader! Cosmique Focus

Connection to Source

Hier een korte (7 min) Omnium-oefening om af te stemmen op jezelf in relatie tot het grote geheel. Je frequentie te verhogen en in te loggen op Source. Dagelijks deze oefening doen werkt heel fijn. Voor meer: Omnium Universe