Wat klanten zeggen…

Hieronder geven mensen die bij mij in behandeling of coaching zijn geweest hun ervaring weer.
25+  jaar werken met mensen geeft een onafzienbare lijst.  Ik heb geen censuur gepleegd 🙂
U ziet zowel zakelijke als persoonlijke ervaringen door elkaar staan. Ook een paar stukjes feedback van kinderen.

Hier een greep uit de vele verhalen:

YES!! Nieuw begin

Ik wil je graag nog even een update sturen na de twee sessies die ik eerder deze zomer bij je heb gehad.
Een behoorlijke update: ik ben namelijk als ZZP’er gestart! 🙂
En mijn eerste kleine opdracht is ook binnen…. Ik heb er enorm veel zin in. Ook wel eng hoor, want ja, die opdrachten moeten natuurlijk wel komen…  

Jij bent een van de mensen die me een duwtje in de goede richting heeft gegeven en mij hiertoe heeft aangezet om deze optie te verkennen. Thx daarvoor! (is natuurlijk je werk, maar toch..)

Familie-pijn

De drie bezoeken die ik je bracht, waren een bijzondere ervaring in de zin dat ze me rust brachten. Zowel door de aanpak met je wappertje (emdr), als door het feit dat ik zelf niet zoveel hoefde te praten, maar jij dat deed voor mij, zodat ik de mogelijkheid kreeg om van een afstandje te voelen wat het met me deed. Ook je aandacht voor energie en energiebeheer ervaar ik als waardevol.
Het meest benoembare effect: er is inderdaad een grotere rust geweest bij het laatste bezoek van mijn ouders. Ik was verder verrast over de achterliggende pijnpunten die bij mij naar boven kwamen. Ik ga denk ik de komende tijd meemaken, in hoeverre ik die nu achter me heb gelaten.

Keuze-stress

Karo is voor mij met recht de TomTom op mijn levenspad geworden. Dankzij haar expertise heb ik o.a. EMDR kunnen ervaren met onverwacht positief resultaat. Ik heb mijn koers gevonden!

Stress en nuchter zweven

Naar aanleiding van mijn eigen ervaring met ‘het managen van mijn energie’ kan ik zeggen dat ik het bijzonder vind wat Karo bij iemand kan doen. Zonder te ‘zweven’ zorgt Karo dat de energiebalans in je eigen lichaam zich herstelt.

Ongezonde binding

Ik vertel Karo dat ik een enorme verantwoordelijkheid voel voor mijn moeder (die 200 kilometer verderop woont) sinds mijn vader is overleden.
Karo reageert hier voor mijn gevoel heel nuchter op. Ze zegt iets in de trant van: Oh, dat zouden we kunnen oplossen met een energie-loskoppel-oefening. Het feit dat zij zo vanzelfsprekend lijkt te geloven in een simpele oplossing van mijn zielennood, geeft mij een gevoel van onwerkelijkheid, maar ook van hoop en al bijna opluchting.
Als ze zegt dat we het gewoon hier en nu kunnen doen -we zitten op een terras koffie te drinken- en dat het maar 10 minuten duurt, ga ik mee met haar voorstel. Ze laat mij  een simpele krachtige (blijkt later) visualisatie doen. En als de broodjes komen is het gedaan!
En inderdaad, ik voel me een heel stuk lichter en ook vrijer naar mijn moeder toe.
De oefeningen waar ze mee werkt lijken eenvoudig. Dat zijn ze ook. Daarin schuilt een grote kracht.
De grote toegevoegde waarde van Karo, is dat zij grote heldervoelende gaven heeft, waardoor deze oefeningen naadloos op je probleem aansluiten. Voor Karo maakt het geen verschil of zij de energie leest van iemand die tegenover haar zit, iemand waar contact mee gemaakt wordt, of een ziel die zich niet meer op aarde bevindt.

Hooggevoelig? Ritalin? No way…

Dank nog voor de verhelderende reading van een paar weken geleden. Heb intussen wel het boek van Elaine Aron gekocht. Je hebt mijn ogen geopend voor het feit dat mijn zoon hartstikke HSP (hooggevoelig) is. Ze hadden hem als ADD-er geprobeerd Ritalin te geven, maar met dit boek in de hand ben ik nu tot hele andere inzichten gekomen en hij nu dus ook. We gaan verder op weg om uit vinden wat het beste voor hem is, maar het helpt al enorm.

Angst weg-getoverd

Karo lijkt wel een tovenaar met een toverstaf. Ik durf ineens aan te bellen bij mijn vriendje thuis en dingen tegen de juf te zeggen.

Hoogtevrees en EFT

EFT was en is  voor mij een bijzondere ervaring, hoe simpel kan het zijn om door een bepaalde manier van kloppen op punten van je lichaam een verandering te krijgen.  Voor mij is het zo dat ik al een tijdje geen last meer heb van hoogtevrees! Soms wil het nog wel eens opspelen, maar dan is EFT voorhanden.

Zwangerschapsreading

Wij vonden het ook hartstikke leuk en wonderlijk wat je allemaal aan informatie terug ontving van ons kindje! Erg gezellig allemaal en vertrouwd. Dank je wel voor dit bijzondere cadeau.
(Dit was een  zwangerschapsreading voor een zwanger stel plm. 6 weken voor de geboorte van hun zoontje)

Keuzes, loopbaan

Ik ben naar aanleiding van de aurareading  naar de open dag van de opleiding gegaan waar we het over hadden. Het was geweldig, ik heb me aangemeld 😉
Ga in september beginnen en heb alvast een aantal boeken gekocht. Ben helemaal enthousiast aan het studeren geslagen.
Je hebt mijn proces goed in gang gezet! Bedankt!

Houseclearing

Als eerste wil ik je hartelijk danken voor je bezoek. Ik vond het heel interessant en ook mooie ervaring.

Mijn huisje voelt prettig. Het voelt luchtiger, wel alsof er een zwaarte die er was weg is.

Tijdens onze sessie realiseerde ik dat de shock rondom mijn vaders overlijden een verkramping en ook verharding veroorzaakt heeft in mijn lichaam. Dit voelt meer ontspannen en zachter.

Ook is mijn ex ter sprake gekomen. Hij heeft vlak na onze sessie aangegeven dat hij geen contact (voor onbepaalde tijd) meer met mij wil hebben. Dit is voor mij nu wel het zetje en realisatie geweest dat het tijd is om mijn eigen weg te gaan en daar heb ik nu wel vertrouwen in.

Hondenangst

Karo dank voor de EMDR die je bij mijn zoon hebt gedaan, Hij is zijn panische hondenangst helemaal kwijt en durft weer gewoon op straat te spelen! Geweldig dat het zo snel en goed kan werken, het lijkt wel toveren zei hij.

Verlies

Dank Karo voor al jouw steun, plezier en zeker ook gids in deze bizarre tijd. Je hebt me enorm geholpen de boel scherp te krijgen en houden en ook jij hebt veel gedaan om dit levensproces ‘snel’ te doorgronden.

Burn-out en relatie

Ik voelde me gevangen in mijn persoonlijke situatie en kon geen uitweg zien. Ik was onzeker over mijn 2 relaties, had tegengestelde gevoelens en dat kostte me zoveel energie dat ik tegen een burnout aan zat. Ook op het werk speelde er erg veel in die periode. Ik overzag het allemaal niet meer en was emotioneel in de war.
De heldere analyse en coaching van Karo (via aurareading nota bene! Ik ben de nuchterheid zelve)  hielp me uit  mijn impasse en ook om lastige beslissingen te nemen. Het heeft me in korte tijd erg geholpen. Maar ik moest het wel zelf doen!”

Krachtsymbool 🙂

De sessie met jou heeft M (7 jaar) goed gedaan! Zijn ‘ei’ en vriend-beschermer ‘Wimmie’ zijn dagelijks onderwerp van gesprek. Vanavond vertelde hij me dat hij zich door jou echt beter voelt. Morgen gaan we op vakantie, en zijn tekeningen van Wimmie en zijn ei zitten al in zijn koffer. Het helpt hem echt; ik ben je hartstikke dankbaar!
(ik: we hebben een krachtsymbool getekend, ‘Wimmie’ dat hem beschermd plus een aura-oefening (ei)

Wauw, mijn grenzen…!

Jouw sessie over loslaten heeft me zoveel gebracht: ik sta er echt versteld van. Ik ben veel zelfverzekerder, stel mijn grenzen (ga er echt nog wel overheen, maar dat accepteer ik) en ik reageer enorm krachtig op situaties die niet bij me passen (rustig en zelfverzekerd).

Ik ben heel erg onder de indruk! Ik ga nog even zelf zo door en kom zeker bij je terug als ik de volgende stap wil zetten. Met mijn zoontje (ook geweest voor een sessie) gaat het ook geweldig: hij vaart lekker met me mee.

Wezenlijke verandering

Ik zal over een tijdje zeker iets van me laten horen.

Ik voel dat er iets wezenlijks is veranderd. En tegelijkertijd erg nieuwsgierig wat voor effect dit gaat hebben.

Ik vond het in ieder geval erg interessant en een leuke ontmoeting. Dank je wel!

Voel me vrijer

De EMDRsessie heeft me erg goed gedaan.

Terwijl ik dacht dat ik geen trauma had. (opgegroeid in een gereformeerd gezin , ziekenhuis opname als klein kind). Wellicht nog veel meer trauma’s.

Ik voel me vrijer, geef gemakkelijker en sneller een antwoord. Dit gebeurt, ik hoef hier niet bij stil te staan. Je gaf tijdens de sessie ook al aan dat ik meer vanuit mijn onderbuik mag/moet reageren

Ik merk dat ik dit doe. Ik merk ook dat dit erg krachtig is , Ik wordt hier blij en gelukkig van en krijg er energie van.

Ik werk weer met plezier en reageer anders op de gebeurtenissen , de bureaucratie, etc.

Gisteren was er een workshop op het werk georganiseerd.: Social work is topsport; gegeven door Hans van Breukelen, een van de beste keepers van Nederland.

Erg boeiend en veel overeenkomsten met wat jij tegen mij hebt gezegd. “ga in je kracht staan, werk vanuit je kracht (en laat je niet afleiden door…..)

Van energielekken en lente

Wat ben ik blij dat ik Karo heb gevonden.
Ik kwam op een punt waar alles moeizaam en frustrerend voelde en wist niet wat te veranderen.
Karo heeft mij geleerd te kijken naar waar een energie lek zit, en met behulp van verschillende technieken de oorzaak recht in de ogen aan te kijken.
Waar ik bewust met haar aan heb gewerkt, werkt dagelijks nog onbewust door.
De nieuwe inzichten dienen zich soms zomaar aan, plop!
Door Karo’s nuchtere, frisse en open houding, plus nog een dosis humor, was ik na elk gesprek helemaal opgelucht en blij, alsof het lente werd.

Opdrachtgevers

Lees hier welke opdrachtgevers Karo heeft bediend.