Aura-reading zweverig?

Integendeel. Ik gebruik de aurareading om de kern van een probleem boven water te krijgen. Het geeft namelijk heldere en concrete informatie, met jouw energiesysteem als bron. Het meeste wat je hoort, zul je dan ook herkennen.
Tijdens een reading begint energie vaak te stromen en te bewegen. Dit komt doordat er in je (onder)bewustzijn puzzelstukjes op zijn plek vallen en overtuigingen verschuiven. Het geeft zo dus ordening.

Wanneer een aura-reading

Het ‘lezen’ van energie  werkt om snel bij de basis van een probleem, trauma of energie-lek te komen. Het gaat eigenlijk automatisch zodra ik in een consult bezig ben. De informatie dient zich soms vanzelf aan, soms moet ik bewust intunen.

In het Aurische veld kunnen we samen (client en ik) enorm veel oude trauma’s en troep opruimen. Soms zelfs uit vorige levens of de familie-lijn. De opluchting die zo’n schoonmaak oplevert is super om mee te maken.
Ik noem dit Turbo-sessies.

Een zwangerschaps-reading?

Soms krijg ik een zwanger stel en mag ik het ongeboren kindje ‘lezen’ . Als die zich aandient tenminste, . Het mooie van een reading is dat ik niet kan inbreken in privacy stukken. Niet bij volwassenen en ook niet bij een ongeboren kindje. Trouwens, de ziel van een ongeboren kindje is geweldig om mee te maken. Vaak vertellen ze al heel veel over hun ‘plannen’ en de relatie met de vader en de moeder.

Wat kan je nog meer ‘lezen’?

Van alles. Ik heb mensen telefonisch gelezen, vanaf de andere kant van de wereld. Heel actueel op de situatie op dat moment en hoe daarmee  om te gaan. Een vreemde  panische angst voor b.v. honden zonder aanleiding daartoe. Het kan van alles zijn.
Een relatiereading kan heel inzichtgevend zijn. Of contact met een overledene, hoewel ik dat niet veel doe.

Wat kan je niet ‘lezen’?

Ik zie geen ziekte, geen aandoeningen. Ik kan geen gezondheids-readingen doen. Ik ‘zie’ het gewoonweg niet.
Het fysieke is niet mijn veld van informatie.
Mijn specialiteit is trauma, vastzittende, belemmerende energie. Geestelijke nood.
Met aangeboren geestelijke afwijkingen of meer psychiatrische vragen kan (en mag) ik ook niets.

Een reading boeken?

Bel of app (0627 004833) of vul op de voorpagina je vraag in.

uitstralingsveld